1,5 METER READY OP DE GOLFBAAN
Voor golfclub The Mondial maakten we met Tien Producties een reportage over de toepassing van de 1.5 meter richtlijnen op de golfbaan. Wandel met ons mee en bekijk deze walking brainstorm.
1,5 METER READY IN KANTOREN
Tien Producties maakte samen met ons een 1,5 minuut durend filmpje over de nieuwe 1,5 werkomgeving. We gaan in op de meest voor de hand liggende thema’s maar ook de daaruit voortvloeiende uitdagingen.
PODCAST
"EEN VERGADERKAMER OP KANTOOR WORDT STRAKS EEN PASSEER-KAMER"
In The Switch praat Etienne Verhoeff met ondernemers die tijdens de coronacrisis hun bedrijf op een creatieve manier opnieuw hebben uitgevonden. In de vierde aflevering is Martijn Schmale van Marts Projecten te gast. Normaal gesproken is het bedrijf bezig met bedrijfshuisvestingsvraagstukken. Maar tegenwoordig is de anderhalve meter samenleving op kantoor een thema geworden. 

En die anderhalve meter afstand op kantoor betekent niet alleen een bureau minder gebruiken. Het heeft gevolgen voor naar toilet gaan, de positie van de koffieautomaat, liftgebruik, gangen in een pand en zelfs HR vraagstukken als wie werkt waar.

Daarom is Martijn Schmale gestart met anderhalvemeterready.nl om bedrijven gratis een quickscan aan te bieden voor die vraagstukken. ​​​​​​​

Back to Top